Esküvői dekorációk és stílusok 2017-ben

2017 még mindig hoz újításokat az esküvői stílusok terén. Természetesen Magyarországon még mindig hódít a vintage stílus, azonban szépen lassan beívódnak az újdonságok is a köztudatba.
Idén már egyre népszerűbbek a geometrikus formák alkalmazása, vagy éppen az ásványok (geode) megjelenése akár a tortán vagy asztaldísz elemeként. A sokszínűség is jellemző, pláne a bohém esküvőknél, és a vadvirágokkal való díszítés sem elhanyagolható.
A minimál stílus kedvelői se maradnak ki a sorból, ugyanis 2017-ben ez is nagy szerepet kap. Az üvegek, kövek vagy akár betonok kombinációja a zöld színnel remek hatást eredményez. Ehhez közel álló, ám kinézetében mégis teljesen más a naturalista stílus, ahol a barna, zöld, púder és fehér színek keverednek a természet lágy könnyedségével.

A jó hír pedig, hogy mindezen stílusok az esküvői meghívókon és más nyomdai dekoráción is nagyon jól mutatnak. Így ha már van egy elképzelésed (de ha nincs, az sem baj), akkor keress minket bizalommal.  Addig pedig nézzünk néhány inspirációt.

Geometrikus formák

3 1 2

Ásványok (geode) megjelenése

6 4 55

Naturalista stílus

9 8 7ű

Ezeket az elemeket a kreatív fotózás során is be tudjuk építeni a koncepcióba. Mindig jó, ha tematikus elemekkel gazdagítjuk a képek jellegét. Ettől sokkal egyedibb és személyesebb lehet a végeredmény.

Nézd meg csomagajánlataimat itt:

Csomagárak

Forrás: www.mayfly.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.