Rólam

rolam

Képzeld el, hogy van egy nap, amikor minden csak Rólad szól. Amikor mindenki körülötted forog és lesi a kívánságod. Álomesküvőt szeretnél? Válassz olyan hivatásos kreatív csapatot, akikben maradéktalanul megbízhatsz.

Egy megismételhetetlen napon fontos, hogy magaddal és csak magaddal törődj. Felejtsd el az idegeskedést, az izgulást. Ha nem szeretnél azon aggódni, hogy az emlékeid jó kezekben vannak-e az esküvődön, akkor jó hírem van. Megtaláltad a megfelelő szakembert 🙂

Tizennégy éves koromban kezdtem el fényképezni. Ekkor kaptam első saját fényképezőgépemet, ami nem családi gép volt, hanem csakis az enyém. Bár én a digitális technikába “születtem bele”, ettől még számomra az analóg eljárás jelenti az igazi fotográfiát. Amikor a tálban előtűnik a fénykép, szerintem leírhatatlan érzés.
Sajnos ma már csak hobbi szinten űzöm az analóg fotózást, hiszen a digitális világ határtalan lehetőségeket kínál a képek megőrzésére és képfeldolgozásra egyaránt.

Több éves szakmai tapasztalat van mögöttem. Örömmel segítek a tervezéstől a kivitelezésig, legyen szó esküvő, modell vagy családi fotózásról.
Példaképeim többek között Sallie Mann, Annie Leibovitz, Richard Avedon. Nagyon inspirálók számomra a fotóik.

Iskoláim:

KJF-Elektronikus médiumok
EKF-mozgókép készítő
THÉBA Művészeti Akadémia-fotográfus